Logistiek

Met onze ruime ervaring in het verpakken en verzenden van motorfietsen, quads en buitenboordmotoren staan wij garant voor een degelijk verpakking en uitstekende behandeling van de door u bestelde voertuigen. Alle units worden zowel bij binnenkomst als bij verzenden gecontroleerd op beschadigingen en vermiste onderdelen. Uiteraard met directe actie als iets niet naar onze standaard is.

Double R Trading heeft alle benodigde vergunningen (zoals bijvoorbeeld het AEO certificaat) om alle export en douane papieren af te mogen handelen. Mede hierdoor is onze loods aangewezen als "bonded warehouse". Door onze laadfaciliteiten kunnen we snel en efficiënt vrachtwagens en min--vans beladen.

Locatie en transport mogelijkheden

Double R Trading heeft haar kantoor en magazijn in het midden van Nederland. Tussen de snelwegen A15 en A27 zodat we letterlijk binnen 45 minuten zowel de haven van Rotterdam en Shiphol airport alsook de Belgische en Duitse grens kunnen bereiken.Container ladingen

Volle container ladingen behoren tot de mogelijkheden. Onze laadperrons zorgen voor een makkelijk toegang tot de container waardoor we de container op een veilige manier kunnen betreden met uw bestelde motorfietsen of quads.

Container ladingen

Samen met onze logistieke partners kunnen wij de best mogelijke prijzen hanteren voor het vervoer naar de zeehaven van uw keus. Alle exportdocumenten worden door ons opgemaakt, gecontroleerd en verstuurd.

RR kratten

RR kratten

Wij hebben de transportoplossing voor opgebouwde motorfietsen

Opgebouwde motorfietsen? beschadigde fabrieksverpakking? Geen probleem!

Wij hebben een zelf ontwikkelde oplossing. Met gefumigeerd hout hebben wij onze eigen RR-knockdown crate laten bouwen. Omdat het hout behandeld is, worden de kratten wereldwijd door iedere transporteur geaccepteerd.

Onze getrainde logistieke medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelde motorfiets schadevrij verpakt word.

Luchtvracht mogelijkheden

Snelle levering nodig?

Vraag naar onze luchtvracht mogelijkheden. Double R Trading is gespecialiseerd in het degelijk verpakken van luchtvrachtzendingen, tevens handelen wij alle douane papieren voor u af.

Wij zijn AEO gecertificeerd!

Onze douaneloods en AEO certificering staan garant voor een probleemloze afhandeling van de benodigde export en indien nodig douane papieren.

Wij zijn AEO gecertificeerd!
Double R Shop
Double R Shop